dessieinusa.blogg.se

Hej!!

Publicerad 2013-05-02 21:57:00 i Allmänt,

De senaste två veckorna har varit lite små galna och jag har inte riktigt haft tid eller lust att uppdatera men nu är det väl tid att berätta lite vad som har hänt.

På torsdagen för 2 veckor sen togs min värdpappa in på sjukhus för han kunde inte andas. Jag fick inte reda på det här förrän på eftermiddagen efter skolan. Anna hade kört in honom på morgonen och vi visste inte riktigt vad som hände. Vi fick senare ett samtal från Anne som sa att läkarna visste inte riktigt vad som va fel att dom hade tagit tester hela dagen och att dom just nu trodde att det var cancer. Hon visste inte riktigt när hon skulle komma hem och att de va okej om vi ville gå upp till Ingunns familj och sova. Anne kom hem senare på kvällen och hon skulle tillbaka till sjukhuset igen nästa morgon.

Vi hörde ingenting på fredagen och på efter skolan så åkte jag hem till Wesley ca 1 timme senare ringer Karolina och säger att Dani( Daves dotter) hade ringt och sagt att om vi ville säga hej då till Dave så måste vi komma till sjukhuset. Så Wesley kör mig till Zacs hus där Karolina var och Tom som är Ingunns värdpappa hämta oss där. Vi visste inte riktigt vad som hände men att de var allvarligt.

Vi kommer till sjukhuset runt 7 på kvällen och hela Daves familj är där och ca 15 minuter senare gick Dave bort. Han hade haft lungcancer som hade spridit sig till hjärtat och även om den hade upptäckts tidigare så hade det inte funnits något dom hade kunnat göra. Detta kom som en fullständig chock för alla för vi trodde verkligen inte att någonting va fel han gick till jobbet på onsdag, sjukhuset på torsdagen och borta fredag....

Så på fredagen 19 Maj lämna Dave oss och han är saknad och älskad av många och vi kan fortfarande inte förstå vad som har hänt.

 
Vila i frid<3
Rest in Peace<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Desirée Anderson

I'm a 17 year old girl from Sweden that currently are on an exchange year in Gap, Pennsylvania, USA. My interest are tennis, music, riding, traveling and friends. I will write about my life as an exchange student and my experiences here. Hope you'll like it. Love Desirée

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela