dessieinusa.blogg.se

Halloj :D

Publicerad 2012-10-11 00:13:00 i Allmänt,

 
 
Hej på er! Tänkte jag kunde ta en paus i mitt statistik pluggande och berätta lite vad som har hänt på senaste tiden.

Det är Spirit week här vilket betyder att varje dag har olika teman. Igår var de Hat day, idag twin day, imorgon är det Jersey day och fredag är Spirit day. SÅ idag var jag Karolina och Ingunn trillingar med likadana tröjor :).

Sen är det ju Homecoming Court på fredag kväll och prep raööy. Ett prep rally är något man har innan större matcher för att peppa alla och eftersom det är homecomng game på fredag så ska vi haett sånt,där hela homecoming courten ska dansa, inför hela skolan. Vilket är lite nervöst men men det är väl bara att köra och sen gå och gömma sig nånstans .

Förra veckan var det en fair i New Holland, vilket var som typ en litet tivoli där det fanns massa små stånd där man kunde spela massa olika spel och sånt, vi var där en kväll och Ingunn vann en guldfisk, som oturligt nog avled några dagar senare, Vila i frid Bilbo.

Nu är tennissäsongen över och det är snart dags att välja en ny sport det blir antingen skidor(om det finns tillräckligt mycket folk) annars blir det basket. Om jag inte vill brottas. Men jag hoppas på eftersäsong på tennisen först.

Det var väl allt spännande som har hänt annars rullar allt på skolan och vänner går bra vi ska snart iväg till Girls soccer game för tennislaget blir uppropat för att dom ska hedra vår insats för skolan eller nåt sånt, så vi ska gå över forbollplanen medan speakern ropar upp våra namn och vilken årskurs vi går i och lite annan info.

Kramar
Ingunn och hennes nyvunna guldfisk Bilbo.
Nick, Karolina och Ingunn.
 
Alex, jag, Ingunn, Nick och Karolina 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-10-11 16:15:08

Hej!
Roligt att du trivs och att ditt knä är bra. Vi läser din blogg med största
intresse, jättekul med foton. Ha det riktigt bra och var rädd om dig.
Kram Mormor & co

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Desirée Anderson

I'm a 17 year old girl from Sweden that currently are on an exchange year in Gap, Pennsylvania, USA. My interest are tennis, music, riding, traveling and friends. I will write about my life as an exchange student and my experiences here. Hope you'll like it. Love Desirée

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela