dessieinusa.blogg.se

Lördag

Publicerad 2012-09-23 01:39:00 i Allmänt,

Hej allihopa. Idag har det varit en ganska lugn dag. Jag och Karolina har varit hemma och tvättat( vuxenpoäng på de va). Vi gjorde nån polsk sallad till lunch och sen när Dave kom hem från jobbet så åkte vi till Walmart och köpte lite saker bland annat en ny mobil till mig :D. Nu har vi ätit pizza och ska se på film.
 
Kramar

Torsdag

Publicerad 2012-09-21 02:46:00 i Allmänt,

Idag har tennislaget vunnit ytterligare en match mot Columbia High School. Vi har också invigt våra nya jackor som är jätte snygga. Jag har också bytt matteklass från Algebra 1 till Statistics eftersom algebran va för lätt. Nu ska jag ta en dusch och sen sova för att orka upp imorgon vid 5. Sen så är det skola, tennis och football. Go Pequea!
 
Kramar Desirée

Senaste

Publicerad 2012-09-21 02:41:00 i Allmänt,

Hej. Idag var min första dag utan kryckor på 3 veckor :). Jag var hos ortopedien i tisdags och han sa att allt såg bra ut och att jag bara slagit i de extra bitarna av skelett jag har i mitt knä. Jag ska till en sjukgymnast på måndag och jag kan vara med och träna lite tennis om en vecka :). Jag är nästan smärtfri när jag går så det har löst sig bra med knät.

Kram Desiree

Hej hej

Publicerad 2012-09-18 03:20:00 i Allmänt,

Just nu sitter jag och ser på The Voice och vi har precis kommit tillbaka från Walmart. Förlåt för dålig uppdatering men jag har lömt bloggen lite. Men det har inte hänt så mycket jag har gått till skolan och träffat nya människor alla är trevliga och väldigt öppna och välkomnande. Tennislaget spelar jättebra och tränar och vinner mycket. Vi hade 4 matcher förra veckan och vann 3 av dom. Imorgon har vi en hemmamatch som jag hoppas vi vinner.

Den här helgen va jag på orientation möte med 24 andra utbyteselever. De va många tyskar där och några från spanien och tjeckien annars var det väldigt blandat men alla var ifrån Europa.

Jag går fortfarande på kryckor och jag har fått en MRI och ska tillbaka till ortopedien imorgon bittiså då får jag se vad dom säger.

Nu ska jag snart sova ska försöka uppdatera lite mer. Saknar er alla där hemma.

Kram Desirée

En månad

Publicerad 2012-09-03 03:58:00 i Allmänt,

Hej. Idag är det en månad sen jag åkte ifrån Stockholm för att landa i NY och sen åka vidare till PA. Det är 3 veckor sen jag träffa min värdfamilj för första gången och det börjar mer och mer kännas som hemma. Jag har väl inte haft den bästa starten med ett skadat knä men dom som känner mig är väl inte direkt förvånade de e ju lite typiskt mig xD. Just nu sitter jag, Karolina och Anne med varsin dator och internet shoppar :D. Imorgon är vi lediga tackvare labor day och idag har vi varit på familjepicknick med Daves släkt vilket var trevligt. Jag ska snart se om jag kan få lite sömn.

De två hemmamatcherna gick väl helt okej vi förlorade en och vann den andra tjejerna var jätte duktiga. Jag satt och hejade på dom och jag hoppas inte jag är borta för säsongen utan att jag kan spela igen om några veckor. Men det får vi se efter jag har varit hos ortopedien.

Kramar Desirée

Skadad...

Publicerad 2012-09-02 00:32:00 i Allmänt,

Hej. Jag tänkte berätta vad som hänt på träningen i onsdags. Jag ramlade och landade på mitt slatter, vilket inte är bra. Så just nu går jag på kryckor och får smärtstillande och ska till ortopedi i början av nästa vecka om det inte blir bättre. Så jag får inte spela tennis på några veckor. Vilket inte är så kul.

Om

Min profilbild

Desirée Anderson

I'm a 17 year old girl from Sweden that currently are on an exchange year in Gap, Pennsylvania, USA. My interest are tennis, music, riding, traveling and friends. I will write about my life as an exchange student and my experiences here. Hope you'll like it. Love Desirée

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela