dessieinusa.blogg.se

Onsdag

Publicerad 2012-08-30 01:14:00 i Allmänt,

Hej hej. Kan börja med att säga att vi förlorade igår mot Manheim Central. Jag spelade en singel som jag förlorade och en dubbel som jag och Victoria vann. Men imorgon är det första hemmamatchen. Det hände en liten sak under träningen som jag berättar sen om.

Jag har börjat hitta i skolan och jag kan öppna mitt skåp vilket är bra. Och alla ämnen går bra och jag har bra lärare.

Nu ska vi se lite på TV och sen sova eftersom det är tidiga morgnar då bussen är 6.29 men vi måste va där typ 15 min tidigare eftersom den har en tendens till att va tidig vilket gjorde att 6 av 8 på mitt busstop missa bussen idag så vi fick skjuts till skolan som börjar 7.25. Skriver mer sen.

Kramar Desirée

Första dagen

Publicerad 2012-08-28 01:00:00 i Allmänt,

Hej hej! Idag var första skoldagen och det var väldigt kaotiskt. Det var folk överallt och skolan är lite svår att hitta i och skåpen är jätte svåra att få upp. Men efter lite hjälp av Ashley från tennisen så fickjag upp skåpet och kom i tid till första lektionen som var engelska. Sen hade jag gitarr och piano och sen var det lunch. Ashley va snäll att presentera mig för en av hennes vänner som hade samma lunch som mig så jag slapp sitta ensam. Sen hade jag Criminal Law och sist algebra. Överlag gick första skoldagen bra.

Efter skola så var det tennis och förberedelser inför nästa match imorgon. Efter vår jätte starka start så vill hela laget fortsätta att vinna och alla är riktigt taggade. Nu ska vi se lite på TV innan jag ska gå och lägga mig eftersom jag måste gå upp vid 5 då skolbussen går 6.30

Kram Desirée

Fredag!!

Publicerad 2012-08-24 19:31:00 i Allmänt,

Hej hej. Nu har jag kommit hem från sleepovern hos Olivia och jag e lite trött eftersom jag inte somna förrän klockan 5 så jag har sovit sisådär 4 timmar. De va verkligen en bra avslutning på en vecka med hårdträning inför tennissäsongen och ett bra avslut på en riktigt bra avslut på en väldigt duktig insats av Pequea Valley tennis tjejer då vi vann mot Mckaskey. Vi vann de 6 matcherna som räknades och med bara ett få tal förluster så va det en riktigt bra första match. Jag spela 2 singlar och vann den första 8-0 och förlora den andra 6-8, jag spelade eb dubbel som jag och Olivia vann med 8-0 :D.

Förutom det så händer det inte så mycket sitter och myser med Skarlett och hon insisterar på att blogga åt mig, men jag tror ni skulle ha lite svårt att förstå då så hon får nöja sig med en bild.

Kram Desirée

Halloj!

Publicerad 2012-08-23 03:53:00 i Allmänt,

Idag så har det inte hänt så mycket vi har haft tennisträning och förberett oss för matchen imorgon. Efter middagen åkte vi till Walmart och handla lite saker vi behövde. Jag skriver imorgon hur det gick på matcherna. Hela laget är jätte taggat så det kommer säkert bli roligt. Sen ska vi hem till en tjej i laget som heter Olivia och ha sleepover :D
Nu ska jag sova snart.

Kramar Desirée

Just nu...

Publicerad 2012-08-21 02:42:00 i Allmänt,

Just nu sitter vi och ser på 2 Broke Girls. Idag har vi varit på skolan och Karolina har valt sina klasser. Sen va det tennis igen och det går bättre och bättre när jag börjat sätta min backhand mer och mer så det går också bra. Första riktiga matchen är på torsdag och hela laget är riktigt taggat för att vinna. Nu ska jag snart sova.

Kram Desirée

Foton från NY!!

Publicerad 2012-08-21 02:02:00 i Allmänt,

Hej här är lite bilder från NY, dom är inte i ordning men det är från Central Park, Bussen, Times Square och fifth avenue, färjeturen och från colleget. 
 
Kram Desirée

New York!!

Publicerad 2012-08-20 19:13:00 i Allmänt,

Jag va ju i New York i en vecka innan jag kom till min värdfamilj. I NY så gjorde vi en massa saker förutom att träffa andra utbyteselever så hade vi lite lektioner om vad som kommer hända och vad vi ska förvänta oss och hur det kommer va de olika perioderna när vi kommer längta hem mest osv. Dessutom va vi vid Soho och shoppa plus 5th avenue och times square och vi år lunch på Hardrock cafe, tog en färjetur via Ellis Island och Frihetsgudinnan och såg Manhattan skyline cilket var jätte häftigt. Vi var också på Jones Beach och bada och sola en hel dag. Så det va en vecka med bara en massa kul och nya kompisar.

Jag kommer lägga upp bilder från NY men de får bli sen för nu ska vi iväg till tennisen.

Kram Desirée

Hej på er!

Publicerad 2012-08-20 18:49:00 i Allmänt,

Jag spelade ju matcher i lördags mot Ephrata High School som ligger ca 30 min härifrån. Jag spelade 4 matcher 1 singel och resten dubbel och jag vann alla matcherna, så jag är väldigt nöjd med min insats :D. Totalt så vann hela laget 23 matcher tillsammans och förlorade 11.

Förutom att spela tennis i 5 timmar så mötte jag en annan utbytesstudent från Sverige som spelade för det andra laget och vi har dessutom samma area representative så vi kommer träffas flera gånger :D. Vi har också en gemensam kompis så det var jätte roligt att träffa henne plus att det va roligt att se allas ansikte uttryck när vi prata svenska med varandra :D
 
Kramar Desirée
 

En vecka

Publicerad 2012-08-18 01:32:00 i Allmänt,

Hej hej! Nu har jag varit hos min värdfamilj i över en vecka och det börjar kännas mer som hemma och det har slutat kännas som nåt helt nytt vilket är skönt. Tennisen fortsätter och igår fick vi våra uniformer som vi ska ha imorgon när vi ska spela kompismatcher mot en annan skola, vilket jag är jätte taggad för. Så imorgon ska hela laget samlas vid skolan 8.15.

Just nu sitter jag och kollar på TV och vi ska snart åka till flygplatsen för att hämta min värdsyster som landar ikväll. Men sen när vi kommer tillbaka måste jag gå och sova direkt för annars kommer jag inte orka upp imorgon.

Jag berättar mer imorgon hur det gick för laget och hur det gick i matcherna :)

Kram Desirée

Tennis :)

Publicerad 2012-08-14 01:53:30 i Allmänt,

Hej hej. Idag var första tennisträningen och de va jobbigt. Det märktes att jag inte tränat på ett tag så jag kommer ha träningsvärk imorgon. Fast de kommer bli bättre när jag fått upp konditionen och vant mig vid värmen. Jag kommer träna 2,5 timmar om dan hela veckan och det kommer typ va kompismatcher mot en annan skola på lördag så det kommer nog bli roligt.

Vi är ca 10 tjejer som tränar och vi kommer bli fler när Karolina och en tjej som va skadad kommer börja spela. Tränaren verkar bra och de andra tjejerna verkar trevliga så det kommer nog bli kul :D

Nu sitter vi och ser på AFV och skrattar åt folk som gör bort sig xD Jag börjar vänja mig vid livet här och jag tror när Karolina kommer och skolan börjar så kommer jag ha lite mer att göra och lite mer saker att skriva om.

Kram Desirée

Dag 2

Publicerad 2012-08-11 23:20:50 i Allmänt,

Just nu sitter jag hos min värdfamilj med deras scottie Scarlett. Vi har precis kommit tillbaka efter en sen lunch/tidig middag på Chilis för att fira min födelsedag lite grann. Jag börjar vänja mig vid USA och jag börjar trivas bra hos Anne och Dave som är väldigt trevliga :). Jag har ett jätte trevligt rum och ett litet badrum som jag ska dela med min värdsyster från Polen när hon kommer hit nästa fredag. Men just nu så är det bara jag. Det ska bli jättekul att träffa Karolina(som är min värdsyster) och jag hoppas vi kommer trivas bra tillsammans. De va nog allt jag hade att berätta hittills men de kommer bli mer och mer när skolan och tennisen börjar.

Kram Desirée

Hej hej!

Publicerad 2012-08-11 22:20:03 i Allmänt,

Nu har jag gjort som de flesta andra utbyteselever och startat en blogg så de som vill kan följa mig och mitt äventyr på andra sidan atlanten :) Så jag kommer uppdatera bloggen så ofta jag kan och berätta om mitt liv här och vad som händer i skolan och lite sånt. Hoppas ni gillar det :D.
 
Kram Desirée

Om

Min profilbild

Desirée Anderson

I'm a 17 year old girl from Sweden that currently are on an exchange year in Gap, Pennsylvania, USA. My interest are tennis, music, riding, traveling and friends. I will write about my life as an exchange student and my experiences here. Hope you'll like it. Love Desirée

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela